slide show

Vad som pågår på ERK nu

Lite update nudå! Hästarna är hemaridna nu och redan igångsatta! Det är snart slut för de som hyr, de slutar imorgon att hyra sin hästar & ponnysar. Snart sätts ridskolorna igång igen och då händer det lite aktiviteter i US som ni får hålla koll på!

Vi har även fått in två nya hästar på ridskolan! En ponny som heter Prado, valack som är 4 år. Som nu ska ridas in tror vi. Sen även en häst som är valack, 10 år som heter Opal! Men då är det så här att våran kära Iosefin har åkt och blivit såld nu, hon ska bli betäckt! Så hon åkte i tisdags förra veckan på morgonen och då kom de nya hästarna och står nu i stall 3! Opal rids nu av Philippa Wångdahl de här två veckorna då Iosefin åkte! Men det har gått jättebra med han, han trivs bra. :) Ponnyn är ju ändå väldigt ung så det är nog en ridinstruktör som kommer rida in han lite innan! ;)
Philippa & Opal (den nya hästen på Åkerby!)
Den nya hästen Opal!



Fina Iosefin!

Som ni ser kanske så är det en ny design på bloggen, Frida & Carin tänkte att det är en ny termin och då behövs lite fräsch design! Så om ni inte ser den , tryck f5! :) Tyvärr hade vi ingen bild på Prado!

Vi syns i stallet! Ha det bra, Frida & Carin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0