slide show

LUCIASHOWEN 2010

MUSIKAL RYTTARNA!

Datum:
12/12-2010
När: 15.00
Pris: 20:- för alla ÖVER 8år, dem som är under kommer in GRATIS!!

VART: ENKÖPINGS RIDKLUBB, I gamla ridhuset!!

Vi kommer att ta fram ÅRETS...
- stallbästisar
- stallskötare
- stallkompis 
- LUCIA!!!

Vi kommer bjuda på en show som man sent kommer att glömma!!

Hjärtligt välkomna

Ungdomssektionen!


Strömavbrott

Hej
Idag har det varit strömavbrott i stallet. Blev strömvbrott mellan halv tre, tre tror jag o slutade  strax före kl 18 :) Så tyvärr missade några sina lektioner:(. Men dom andra grupperna fick rida :) Blev även strömavbrott i några delar av stan, Men det kanske ni märkte? Hade iaf strömavbrott i skolan, Men elen kom tillbaka väldigt fort. Man märkte det knappt. Var precis som om någon bara stängde av lampan o satte på igen. :)


Kram Nathalie

Spökkvällarna!

Ja nu kommer det typ massa bilder på de roliga barnen som var med! :)
Ska nog pallra mig ner till stallet om ett tag, men ska nog lägga in lite fler bilder senare :)
Haha samma person som gjorde detta inlägg så ja, vi hörs!

Detta finns i skogarna på Åkerby...

Nån mer än jag som skulle bli lite skraj av att möta på dom här i skogen på hästryggen?!
// Sofia

Skräcken i skogen

Nu är båda spökkvällarna klara! :D Vi har haft det både roligt och läskigt både för ledare o ungdomar. Det tråkiga som hände nu under torsdags morgonen var att vårat bröd tog slut. Så alla ledare fick dricka mest juice till frukost sen hade vi lite ont om sov platser eftersom vi hade 30 barn båda kvällarna. Tack alla som ville vara med och äta lite utav våra maskar och harkluttar och även vara med ute i skogen :)

Sen kan jag berätta lite om min (nathalie) och carins kväll i skogen. Jag och carin stog på ängen och skulle skrämma ungdomarna, egentligen skulle det kunna gått väldigt bra det var bara ett problem, vi skämmde varandra, carin skrämmde mig och jag e så lätt srämmd och blir så rädd att jag slåss.. haha stackars carin hon blev lite sur på mig.. kan man förstå henne?

Ett stort tack till alla ungdomar som var med på spökkvällen och ett EXTRA STORT tack till Sabina som var våran nattmamma.

/Nathalie

Guldstjärnor!

Vi i US vill ge alla Ungdomar som deltog i spökkvällen mellan Måndag - Tisdag en jätte stort GULDSTJÄRNA!
Det var ca 30st som deltog i spökkväll och dem alla var mycket modiga. Våra spöken var chockade över hur modiga och duktiga dem var som tog sig runt hela spökrundan.

Sen ett jätte stort TACK till Evelina Eriksson som ställde upp som Natt-mamma för kvällen och över natten. TUSEN tack till dig!! :D

US-styrelsen har nu laddat om och är redo för en ny kväll med nya ungdomar ;) Hihihi!!

Sen måste jag ju tack alla mina US-styrelse som gjorde ett mycket bra jobb!! Stolt ordf.! ^^,


(Bilder kommer att komma från kvällen!)

Hälsningar Katja Latvakoski! ^^


Spökkväll

Snart är det läggdags för våra små barn som varit här idag på spökkvällen. Vi har ätit gröna maskar, hälsat på gammelmorfar och gammelfarfar. Vi var ute på spökrunda i skogan jag (anna) och alwa var väldigt läskiga..
Dom andra var väl också ganska läskiga. Nu ska vi lyssna på spöhistorier och sen gå ut i ridhuset, vi får se om det blir någon sömn efter de // Anna

Stallvärdninna Mån och Ons!!!

Hej!
Som att spökkvällarna börjar 17.00 både Måndag (idag) och på onsdags så kommer inte någon ur US-styrelsen kunna slita sig ifrån spökkvällen. Så därför kommer det inte finnas några stallvärdinnor under måndagen eller onsdagen! Men jag är säker på att ni som rider på måndagar och onsdagar klarar er fin fint utan oss en gång, ni har ju blivit så duktig har jag hört!
Sköt om er och skräms inte i väg ut av spökerna ;) Hihi

/Katja Latvakoski ^^


även den gladaste kan bli gladare ;)
(Chamira!)


RSS 2.0