slide show

Barnkalas

Hej hörrni, allt bra med er? Idag är det barnkalas som vi- Karro, Nora och Ebba har. Barnen har lekt häst, fikat MASSOR och öppnat presenter i det kanonfina vädret!  Nu sitter vi och väntar på att dom ska börja rida och alla verkar ruskigt taggade på att komma upp i sadeln. Våran bästa Myran håller i lektionen och vi har riktigt duktiga och snälla hästar som ställer upp på en extra lektion så barnen kommer få en toppen lektion.
 
Födelsedagsbarnet Sophie som fyller 9 år verkar vara riktigt nöjd med kalaset hittills och vi har ju ändå ridning och skattjakt kvar ;-) Ett sjukt bra kalas med jätteduktiga tjejer. Vi har haft det jättekul och vi hoppas att barnen också haft det. Men det är så det verkar :-) 
 

Lingondressyr

Hej allihopa! Ni har väll inte glömt bort att anmäla er till lingondressyren som är nu på söndag:)
 

Karaokekväll

 
 
 

Idag hade vi möte där vi pratade om bland annat karaokekvällen som vi även gjorde en lapp till. Vi kommer att ha den 10/5. Vi samlas i cafeterian kl17:00 där vi sedan äter tacos till middag, sjunger och dansar under kvällen.

När: 10/5

Var: cafeterian 

Kostnad: 60kr

Tid: 17:00-21:30


Ni får självklart ta med er godis, snacks och läsk men tänk på andras allergier. Kolla på lappen där folk skriver upp sina allergier t.ex nötalergiker

Anmälan sker i stallet på den blå lappen, hoppas vi ses :D


Planeringsmöte och lite små prat

Hej allihopa, mår ni bra? Skönt med lov snart eller hur? Det tycker iaf vi i US. Det har varit lite lågt med riktiga US aktiviteter nu senaste tiden. Men på fredag ska vi ha ett planeringsmöte hos Hanna och lägga upp en plan inför årets aktiviteter. Men vi vill ha eran hjälp, vad vill ni ha för aktiviteter, vad saknar ni, vad tycker ni skulle vara roligt att göra? Det är ju ni som ska gå på aktiviteterna så vi vill självklart ha eran hjälp att komma på lite ideér, gamla som nya så ska vi försöka fixa det. Vi vill att ni ska ha så kul som möjligt och det kan vi ju bara fixa om ni hjälper oss. 
 
Sen vill vi också hålla igång bloggen lite med daglig uppdatering, skulle inte det vara kul? Så om ni vill läsa speciella US inlägg från oss så skulle det vara super om ni kunde ge lite bloggförslag också. 
 
Stor kram till er alla ♥
Ni får en bild på ridskolans fina ponny Totte som nu lever som pensionär i ett super hem!
 

RSS 2.0