slide show

Seger i dagens omg i Ridskolecupen på UPK!

Dagen började med gemensam frukost, som Anna hade fixat, på ridskolan, inte allt för mkt nerver spökade, för alla åt :-)
Sen hoppade vi in i bilarna och styrde kosan mot Uppsala & Uppsala Ponnyklubb! Stämningen var på topp! Supertaggade kan man nog säga :-)

Uppladdning Uppladdning med gemensam frukost :-)

Framme Framme på plats med 1 minut tillgodo.

Vi fick se hela anläggningen och alla där var glada och positiva och berättade om hur det var och fungerade på ridskolan
rundvandring1 Mkt bra och trevliga informationstavlor på väggarna.

Banan Dagens bana stod färdig och klar.

Innan UPKs ryttare startade fick vi en liten presentation om hästarna. Fuxen Lola E, är en fin dressyr häst som hade gått kandarklasser, va trött och kunde bli väldigt lång. Bruna D-ponnyn Waldemar, är jätte snäll och hoppar allt när man hade benen om och den är jätte trevlig. Skimmeln Daffe var super snäll, de va bara att styra så hoppa den. C-ponnyn Putte, som är 24 är snäll och lurig, man skulle ha massor med ben.
Presentation Hästpresentation i stallet.


UPK taktik Taktik snack hos UPK gänget!

När dem hade hoppat klart så fick vi gå banan och alla vi va ivriga och spända för att rida och ta hem matchen. Vi pratade ihop oss och bestämde en taktik och så klart hade föräldrarna något att säga om de ;)
Carin Carin & Daffe

LinaLina & Putte

Matilda Matilda & Lola E

NoraNora & Waldemar

Hejarklack Hejarklacken: Frida, Fanny, Susanne, Anna-Karin, Anna & Ingrid


Efter alla ritter plockades banan undan och vi samlades i deras cafeteria för fika och prisutdelning. Det fanns mkt goda saker att välja på och det surrades en hel del, vilka hade vunnit var den stora frågan?????
Fika Hembakat av UPK-gänget  Mumsigt :-)

Ett inledande tal om hur nära båda lagen var idealtiden gjorde ju det hela mer spännande. Till slut så fick vi alla svaret ERK var närmast :-D
Lagbild Glada vinnare :-D

Donken På vägen hem gjorde vi ett snabbt stopp på donken och firade dagens fina ritter!!!

//Matilda, Carin, Lina, Nora & Monique

Nästa helg håller vi tummen igen. Då är det 2 st hemma omgångar, först kommer UPK kl 10.00
& sen kommer Olunda kl 13.00!

Kom gärna och hejja på!!!!!

RSS 2.0